Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorjaar pas echt van start met FloraHolland Spring Fair

Tholen - De viooltjes en andere vroege voorjaarsplanten zijn wat tussen wal en schip gevallen dit jaar. Dat is een domper voor die kwekers die in dit segment veel zaken doen, maar voor alles wat erna komt - en dat is eigenlijk alles, van garvinea tot agapanthus en van hortensia tot zantedeschia - is het seizoen uitstekend van start gegaan. De handel is op stoom, zo bevestigden praktische alle kwekers die het voorjaarsassortiment kwamen presenteren op de Royal FloraHolland Spring Fair.


Annemarie Looije en Caroline Janknegt van FloraHolland, die sinds jaar en dag de beurzen organiseren; John v/d Wel, voorheen werkzaam bij Green Sales maar nu de man die Solis Plant en De Veranda tot een geheel moet maken; en Dolf van Heijningen en Anita Kap (Freek v.d. Velde), die de garvinea's weer leverbaar hebben

Overdreven druk was het niet, maar dat werd positief uitgelegd. Er moet handel verstouwd worden en dan is er geen tijd om te keuvelen. En eigenlijk ook niet om (alweer) een beurs mee te draaien, waardoor een deel van de standhouders het niet erg vonden donderdagmiddag wat eerder terug naar de zaak te gaan.

Klik hier voor meer foto's
Publicatiedatum: