Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
G. de Koning i.s.m. Dekker Chrysanten

Duurzaam chrysanten verven met nieuwe two-tone techniek

Tholen - "Eindelijk weer een vernieuwing bij de enkelbloemige troschrysant", vertelt handelsbedrijf G. de Koning. Het verven ervan gebeurt al enige tijd maar G. de Koning heeft nu een nieuwe techniek ontwikkeld, waarmee de enkele chrysant kan worden omgetoverd tot een twee kleurige bloem en dit alles gebeurt op milieuvriendelijk basis.



Een variëteit die zich uitstekend leent voor deze two-tone techniek is de enkelbloemige troschrysant Kennedy van veredelaar Dekker Chrysanten. Door een innovatie ontwikkeld door G. de Koning kunnen de bloemen in de opvallende twee kleuren worden geverfd, zoals te zien is in bovenstaand plaatje.

"Normaal gesproken staat een chrysant zo’n 2 tot 3 weken op de vaas en dit is ook niet minder nadat ze geverfd zijn", vertelt marketing manager bij Dekker Chrysanten Warja Abrosimova. "De groene knop blijft mooi groen en de bladeren houden hun kleur. Een echte Eye catcher van het begin tot het einde.



Op dit moment vinden de bloemen al gretig aftrek bij bloemisten in Polen en Rusland en ook in Engeland, weet Warja, zijn ze erg populair. Omdat het aantal stelen nog beperkt is, hebben de bloemen vooralsnog een zekere exclusiviteit.

Voor meer informatie:
G. de Koning
Jupiter 352
2675 LW Honselersdijk
T: +31 (0)174 63 36 39
E: info@gdekoning.nl
www.gdekoning.nl


Dekker Chrysanten
Julianaweg 6a
1711 RP Hensbroek
T: +31 (0) 226 45 60 60
F: +31 (0) 226 45 60 75
E: info@dekkerchrysanten.nl
www.dekkerchrysanten.com
Publicatiedatum: