Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Touch Me+ viert eerste lustrum

Telersvereniging Touch Me+ bewijst dat samenwerking leidt tot succes in verkoop en duurzame relaties. Vanaf de start in 2012 is de basis tussen de kwekers van Primula obconica Touch Me en Pricanto transparantie en vertrouwen. Dit heeft geleid tot betere aansluiting op de markt en borging van de kwaliteit.

Onlangs is tijdens een bijeenkomst van Touch Me+ gebrainstormd over de toekomst waarbij duurzaamheid centraal staat. Niet alleen duurzaamheid in telen maar zeker ook het belang van duurzaamheid in relaties. Hoe kom je tot een optimaal aanbod voor de markt? Op welke landen ligt de focus en wie heeft daar de juiste connecties? Externe spreker Bart Bruggenwirt hield een vlammend betoog over de maatschappelijke betekenis van innovatief ondernemen waarna gezamenlijk stappen voor de toekomst werden besproken.


Groepsfoto kwekers Touch Me+ (Berkhout Plants, Ammerlaan-Sosef Potplantenkwekerij, Gevers Planten, Raƫl Duijvestijn Potplanten, Plantenkwekerij Vreugdenhil, SV.CO, OK Plant, Kwekerij J.Loos & Zn., J&P Ten Have en Sjaak Buijs) directie Schoneveld Breeding en Florpartners

De komende Flower Trials zal de telersvereniging Touch Me+ zich presenteren op de locatie van veredelaar Schoneveld Breeding in het World Horti Center. Uit de foto mag blijken dat iedereen er zin in heeft!

bron: Schoneveld Breeding
Publicatiedatum: