Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dekker Chrysanten treedt toe tot GenNovation

Het samenwerkingsverband GenNovation is op 11 april jl. uitgebreid met een vierde deelnemer, Dekker Chrysanten uit Hensbroek. De initiërende bedrijven Anthura, Florensis en Gebr. Vletter & Den Haan geven aan verheugd te zijn over deze toetreding.

Henk Jacobs, directeur Dekker Chrysanten, is ervan overtuigd dat door samen te werken binnen GenNovation er sneller betere rassen gemaakt kunnen worden. “De partners binnen GenNovation hebben vaak vergelijkbare genetische uitdagingen. Uitwisseling van kennis en ervaring versterken de onderzoeksprogramma’s van de partnerbedrijven”.


Leo Hoogendoorn ondertekent de formele toetreding van Dekker Chrysanten bij GenNovation. V.l.n.r. Arie Vletter (Gebr. Vletter & Den Haan), Leo Hoogendoorn (Florensis), Henk Jacobs (Dekker Chrysanten) en Mark van der Knaap (Anthura)

Leo Hoogendoorn, CEO Florensis: “De omvang van de vier bedrijven maakt het mogelijk om samen kapitaalintensieve, nieuwe onderzoeksprojecten op te pakken. De recente ervaring heeft al geleerd dat de familiebedrijven dezelfde gezonde ondernemingszin vertonen, wat een basis is voor duurzaam succes in de nabije toekomst”.

Met de komende start van R&D-programma manager Bart Brugmans op 1 mei a.s. en de uitbreiding van de groep met Dekker Chrysanten kan GenNovation voortvarend aan de slag met de gezamenlijk opgestelde projecten. GenNovation staat open voor nieuwe toetreders en denkt met nog enkele leden een optimale samenwerkingsgroep te hebben. Gezamenlijk kunnen voldoende middelen bij elkaar gebracht worden om diepgaande onderzoeken uit te laten voeren en risico’s te delen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Publicatiedatum: