Canna-assortiment breidt uit met nieuw ras Bronze Orange

Ieder jaar rond deze periode komen ze op; kriebels. Niet alleen voor het voorjaar, ook voor de start van het nieuwe Cannova seizoen. Na de winterperiode kan de consument niet wachten om de tuin aan te kleden met kleur. Alsof het zo moet zijn, want vanaf deze week is dit Canna-merk weer verkrijgbaar via Vreugdenhil Bulbs & Plants, Kwekerij Meeslouwer en de Duitse kwekerij Gartenbau Ch. Gärtner. Met een focus op de tuinbranche en hoveniersbedrijven is de verwachting dat vele tuinen exotisch en kleurrijk gevuld worden.

Beschikbaar in vele kleuren
Cannova is er in zeven kleuren, variërend tussen rood en geel, met rassen als Bronze Scarlet, Red Shades, Rose, Mango, Orange Shades en sinds dit jaar ook Bronze Orange. Dit diep oranjekleurige soort is bijzonder door de kleur van de bloemen die sterk afsteken bij het donkere blad van de plant.De oranje tint is een goede aanvulling op het huidige kleurenpalet van deze Canna waardoor er voor ieders tuin een geschikte variant te vinden is. De plant is een flamboyante en elegante verschijning, maar tegelijkertijd is deze geschikt voor elk type tuin; van modern tot romantisch. Daarnaast zeer geschikt als patioplant, in de volle grond of als oeverplant. Sterke eigenschappen van Canna Cannova zijn de snelle ontwikkeling tot volle plant met de vele bloemstelen in doorlopende bloei. Ook is de exotische buitenplant door veredeling ontwikkeld tot een krachtige en perfecte plant zonder bladpunten, die is bestand tegen het koele Europese klimaat.

POS-materiaal van Cannova
Voor exporteurs en eindklanten is er promotiemateriaal beschikbaar voor Cannova, zo zijn er productfolders, karposters, banners en strandstoelen verkrijgbaar om deze Canna extra op te laten vallen. De strandstoel, die bij de opvallende ideeën van het POS-materiaal hoort, was tijdens de Seasonal Trade Fair te bewonderen. Met dit item wordt het tropische gevoel van de plant extra benadrukt.
 
Beschikbaarheid
Canna CANNOVA is in zeven kleuren beschikbaar bij twee Nederlandse en een Duitse kwekerij.
• Vreugdenhil Bulbs & Plants | potmaat 12 cm
• Kwekerij Meeslouwer | potmaat 17 cm
• Gartenbau Gärtner | potmaat 12 en 17 cm

Meer informatie over de Canna Cannovais te vinden op www.cannova.info.

Voor meer informatie:
Takii Europe
Hoofdweg 19
1424 PC De Kwakel
The Netherlands
T: +31(0)297-345 700
F: +31(0)297-345 658
E: info@takii.eu
www.takii.eu

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018