Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BloomyPro presenteert innovaties Young Tech Enterprises

Young Tech Enterprises (Hannover Messe), de grootste industriële beurs ter wereld, is de plek waar Eric Egberts de nieuwste innovaties van BloomyPro lanceert: BloomyPro Florist met een geheel nieuw platform dat speciaal is ontwikkeld om de lokale bloemist met hun vakwerk te verbinden aan de consument. Ook het in de bloemenwereld bekende 3D Floral Design platform van BloomyPro presenteren zij in hun stand. Bovendien introduceert BloomyPro op deze beurs nog een nieuwe ontwikkeling: Flower Recognition App, die beide platforms zal ondersteunen.

3D Floral Design Platform voor retailers
“Uiteraard presenteren we ons bekende platform waarin we met 3D technologie het creëren en verkopen van boeketten tot het managen van E-commerce en/of shop displays integreren en visualiseren voor in de bloemenindustrie.” vertelt Eric Egberts.



“Dit platform wordt nu vooral gebruikt door veredelaars, kwekers en bloemengroothandel. Ook de retailers (grote supermarkten) starten met werken via BloomyPro. In Hannover richten we onze pijlen op de grote retailers.” De oprichter en eigenaar van BloomyPro legt uit: “Deze speciale technologie wordt gebruikt om het selectieproces van boeketten online te optimaliseren. Boeketten digitaal samen te stellen en selecteren, bespaart veel tijd in het inkoopproces. Het samengestelde assortiment boeketten plaatst de retailer vervolgens in de 3D shopfloor display om het schap te optimaliseren en deze aan alle zijdes te bewonderen.”

BloomyPro biedt nog veel meer mogelijkheden voor de retailer. Zoals het instrueren van de winkelmedewerker en het analyseren van de verkoopgegevens (welk boeket verkoopt het beste etc).

BloomyPro Florist: het platform voor bloemisten
Op de Hannover Messe lanceert BloomyPro ook een nieuw platform voor de bloemist. Hier is het geheel uitgewerkte concept van Bobbie Rose te zien, dat gebruik maakt van BloomyPro Florist. Dit platform is speciaal ontwikkelt voor de online verkoop van boeketten die gecreëerd zijn door de lokale vakbloemist.

Op Bobbie Rose bieden de bloemisten hun eigen creaties online aan. De consument kiest direct uit de voorraad van de lokale bloemist. “Wij geloven in het ambacht van de bloemist en willen dit bereikbaar maken voor een groot publiek. Bobbie Rose is het online concept dat bloemist en consument met elkaar verbindt.”

Het concept van Bobbie Rose is nieuw in de bloemenwereld. Wanneer je een vergelijking wilt maken, denk dan aan een platform als Deliveroo,” licht Eric toe.

Flower Recognition App
“Met behulp van Machine Learning ontwikkelen we op dit moment de Flower Recognition App.” legt Eric uit. “We maken het leven makkelijker en creëren de 3D herbeleving van de huidige ervaring. Deze beeldherkenningsapplicatie zal het platform BloomyPro en Bobbie Rose ondersteunen.”

“Hoe fantastisch is het wanneer je als consument een boeket krijgt waar je zo blij mee bent, dat je het nog eens in je vaas zou willen zetten; Je scant het boeket, het recept voor de bloemist vertelt welke bloemen dit design bevat en je plaatst een bestelling.” De eigenaar en oprichter van BloomyPro vertelt vol passie over het uitwerken van deze ideeën die nu realiteit worden.

In de stand op de Young Tech Enterprises kunnen bezoekers deze app alvast uitproberen.

Nederlandse handelsmissie
De Young Tech Enterprises is dé trade show binnen de Hannover Messe voor innovatieve start-ups en jonge tech bedrijven om in contact te komen met interessante grote partijen zoals investeerders, retailers en e-commerce partijen.

BloomyPro neemt deel aan de Young Tech Enterprises als onderdeel van de Nederlandse economische missie, die de Nederlandse overheid (RVO) organiseert. “Samen met andere Nederlandse start-ups maken we deel uit van het Holland StartUp Paviljoen. Ook Prins Constantijn is voor deze missie aanwezig.

Zijn aanwezigheid maakt het leggen van contacten met grote partijen makkelijker. “De naam van de Nederlandse prins onder de uitnodigingen die het RVO voor ons verstuurd naar nieuwe ontwikkelingspartners, investeerders en klanten, biedt toch meer mogelijkheden. Het stimuleren van het maken van deze contacten is het doel van de missie.” Eric is trots dat zijn bedrijf geselecteerd is om deel uit te maken van deze missie en wil deze kans dan ook volop benutten om nieuwe contacten te leggen.

Stand B68 (A60), hal 17

De Hannover Messe vindt plaats van maandag 23 t/m vrijdag 27 april in Hannover, Duitsland. Wilt u de nieuwste technologische ontwikkelingen zien en de Flower Recognition App uitproberen in de stand van BloomyPro? Dat kan in stand B68 (A60), Hal 17-.


Voor meer informatie:
BloomyPro
Eric Egberts
M: +31651388039
E: eric.egberts@bloomypro.com
www.bloomypro.com
Publicatiedatum: