Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
‘Always Kalanchoë’ kwekers presenteren hun Garden-assortiment

Kalanchoë trapt Garden seizoen af op de Spring Fair

Tijdens de Spring Fair op 11 en 12 april in Aalsmeer trappen de Always Kalanchoë kwekers het nieuwe Kalanchoë Garden seizoen af. Het verkoopseizoen loopt van half mei tot en met half september. De klokverkoop op de veilingklokken Naaldwijk en Aalsmeer start op 14 mei en loopt t/m 31 augustus. De gezamenlijke Always Kalanchoë kwekers leveren de meest makkelijke en kleurrijke plant voor buiten onder eigen merk of verpakking, maar steeds vaker herkenbaar aan het collectieve label ‘Kalanchoë Garden’.
 
Kalanchoë Garden

De vetplant Kalanchoë is een internationaal zeer bekende en geliefde plant. De Kalanchoë past goed in de actuele trend van makkelijke en hippe (vet)planten en wordt sterk gewaardeerd om het gebruiksgemak (Easy Care) en om de rijke kleuren en gebruiksmogelijkheden: voor binnen, maar ’s zomers ook buiten. Vanaf een temperatuur van 10 graden Celsius is de Kalanchoë zeer geschikt voor buiten.

Gezamenlijke aanpak Kalanchoë-telers

De collectieve promotie ‘Always Kalanchoë’ voor de bloeiende plant Kalanchoë is een initiatief van de ruim 25 veredelaars en gezamenlijke kwekers die lid zijn van Royal FloraHolland. Royal FloraHolland faciliteert deze groep, LTO Glaskracht Nederland organiseert en verzorgt het secretariaat en Sense marketing & more is verantwoordelijk voor de positionering en de campagne. Voor meer informatie: zie www.kalanchoe.nl en op ‘Always Kalanchoe’ op Facebook, Instagram, Pinterest & Twitter.

Meer informatie: zie kalanchoe.nl en op ‘Always Kalanchoe’ op Facebook, Instagram, Pinterest & Twitter.
 
Publicatiedatum: