Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
open dag 14 april

Dubbeldam Schade Maasdijk viert heropening

Een nachtelijke brand in december bracht Dubbeldam Schade Maasdijk, onderdeel van de Dubbeldam Groep, dusdanige schade toe dat de bedrijfsactiviteiten tijdelijk moesten worden gestaakt. Een tegenvaller in een jaar vol groei na de start in januari 2017. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het pand weer operationeel te krijgen en de prognose is dat er eind maart weer zal kunnen worden gestart met de schadeherstel activiteiten in het opgeknapte pand aan de Transportweg te Maasdijk. Om dit te vieren, organiseert Dubbeldam Schade Maasdijk een heropening op 14 april aanstaande in het vernieuwde pand.



Na de overname groeide de bedrijfsactiviteiten van Dubbeldam Schade Maasdijk aanzienlijk. Onder andere door het hoge werkaanbod groeide de organisatie al snel van twee naar zes ervaren krachten. Helaas bracht de onfortuinlijke brand op die bewuste nacht in december de werkzaamheden abrupt tot een halt. Gelukkig konden de medewerkers en het werkaanbod worden opgevangen naar Dubbeldam Schade Zwijndrecht, waardoor alle processen konden doorgaan.

De dag na de brand is er vervolgens direct actie ondernomen m.b.t. de heropbouw van het pand. “Vanuit verschillende hoeken hebben wij ondersteuning aangeboden gekregen. Zo heeft onze lakleverancier Standox ons geadviseerd bij de herinrichting van de benodigde producten en processystemen.”, verteld Raymond Dubbeldam, eigenaar van de Dubbeldam Groep.



Open Dag 14 april 2018
Eind maart moet alles weer op de rit zijn, zodat alle herstelwerkzaamheden weer kunnen plaatsvinden. “En daar mogen we met z’n allen best trots op zijn. Eenieder heeft hard gewerkt om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn en dat is gelukt”, aldus Raymond Dubbeldam. Om dit te vieren, organiseert de Dubbeldam Groep op 14 april aanstaande de heropening met open dag in Maasdijk. Gedurende de middag is er volop tijd om het nieuwe pand te bekijken en zal lakleverancier Standox aanwezig zijn, alsmede collega’s van samenwerkingsverband Fleetrepair en Akkerman Trucks & Trailers. Daarnaast is het vooral een middag die voor iedereen toegankelijk is. Zo kan men het vernieuwde pand doorlopen, de impact van een frontale botsing ervaren in een bots simulator, smullen van een heerlijke BBQ, diverse stands bekijken, genieten van muziek en is er ook een springkussen voor de kinderen.

Een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen in de wereld van truck, bus en zwaar materieel schadeherstel! Indien u geïnteresseerd bent om ons met een bezoek te verwelkomen op 14 april, meldt u dan hier aan.

Voor meer informatie:
Dubbeldam Groep
www.dubbeldamgroep.nl
Publicatiedatum: