Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Parfum Flower Company biedt bloemisten gratis werkruimte

De Fragrant Garden Locatie van Parfum Flower Company, gevestigd vlakbij de Bosrandweg in Aalsmeer, is gratis te gebruiken voor bloemisten en designers die extra werkruimte nodig hebben.
 
Parfum Flower Company probeert op deze manier tegemoet te komen aan de wens van veel (freelance) bloemisten die bij grotere opdrachten meer ruimte nodig hebben. De Fragrant Garden locatie bevindt zich in Aalsmeer, vlakbij het Amsterdamse Bos. Een kas is daar ingericht als workshop en eventruimte. De locatie wordt ook verhuurd voor fotoshoots en bijeenkomsten.
 


“We hebben er een bijeenkomst gehad van de gemeente Aalsmeer, Rituals is hier geweest voor een shoot en ook Waterdrinker heeft de locatie gebruikt. En natuurlijk hebben nog veel meer bedrijven de locatie gebruikt.“ Dit vertelt Wouter de Vries, directeur bij Parfum Flower Company. “We hebben grootse plannen met de locatie Fragrant Garden. Natuurlijk behouden we de verhuur en blijven we verbouwen voor een nóg mooiere locatie. Maar er komt ook een pluktuin en er worden nu al wat rozenstruiken gekweekt. En nu bieden we dus de mogelijkheid tot gratis gebruik van de kas voor bloemisten mits de locatie niet is verhuurd. Ik zie namelijk bij veel bloemisten een vraag naar een geschikte werkplek. Die bieden wij nu.”
 
Wouter: “Zo komen we beter in contact met onze doelgroep. Weet dat Parfum Flower Company gespecialiseerd is in luxe geurende rozen. Wij verkopen die alleen aan de tussenhandel zoals exporteurs en groothandels. Dit werkt zeer efficiënt. Ik zou het niet anders willen. De meeste klantorders zijn bosje-bosje. Het enige nadeel van werken met groothandels en exporteurs is dat we weinig tot geen contact hebben met onze eindklanten: de bloemisten en floral designers. Met de verhuur hoop ik op meer kennisuitwisseling en informatie uit de markt. En natuurlijk kunnen wij de gebruikers vragen wat op de social media over ons te vertellen. Zo blijven onze rozen top-of-mind, ook bij de volgers van de Hollandse topbloemisten!”
Wouter de Vries probeert altijd het verhaal van de geurende roos te laten vertellen: “En ik hoop dat bloemisten dit ook gaan doen, vooral naar hun klanten, consumenten en bedrijven, maar ook naar andere bloemisten toe. De reuk is echt een bijzonder zintuig. Het legt herinneringen beter vast dan tast, zicht en smaak. De heerlijke geur van de rozen in je bruidsboeket – of gewoon thuis op de vaas – dat is iets waarvan ik denk dat veel bloemstilisten dit beter kunnen gebruiken in hun gesprekken naar hun klanten toe. Ik hoop de gebruikers van de locatie dan ook te inspireren en te enthousiasmeren meer geurende rozen te gebruiken. En om dit te vertellen naar anderen toe. Daar is het gebruik door bloemisten van de Fragrant Garden natuurlijk perfect geschikt voor!”

Meer over de Fragrant Garden vindt u hier.

Parfum Flower Company

Flora Holland Aalsmeer (Zuid)
Magnolia 1
1424 LA De Kwakel
T: 31 (0297) 361 006
www.parfumflowercompany.com
 
Publicatiedatum: