Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rosa Eskelund

Roses Forever debuteert op FlowerTrials 2018

"Eindelijk kunnen we al onze lijnen en noviteiten laten zien," vertelt Rosa Eskelund van Roses Forever. Dit jaar maakt deze Deense rozenkweker haar debuut op de FlowerTrials (12 tot 15 juni).

Tijdens het vierdaagse evenement zullen dit jaar 60 veredelaars op 32 locaties in de regio's Westland (NL), Aalsmeer (NL) en Rheinland Westfalen (DE) het nieuwste assortiment tonen. De rozenserie van Roses Forever zal te zien zijn bij MNP Flowers, in de regio Aalsmeer.


Rosa en Harley Eskelund tijdens de IPM Essen 2018

Waarom FlowerTrails?
Eskelund kijkt erg uit naar de FlowerTrials omdat ze eindelijk het volledige assortiment van haar pot-, tuin-, snijrozen en zelfs de eetbare serie kan laten zien. "Bij gewone beurzen hebben we niet genoeg ruimte om al onze nieuwigheden te laten zien, laat staan in grote aantallen van elke nieuwe code, zoals we dat graag doen. Bij dit evenement zullen we meer ruimte hebben. En dat is top, als je bedenkt dat het evenement telers uit de hele wereld aantrekt."


Een deel van de Infinity rozenlijn, waarvan er tijdens de Trials meer te zien zullen zijn.

Te zien zullen zijn de 'Infinity' en 'Forever' potrozen, de 'Plant'n'relax' en 'Sweet Home’ tuinrozen, de 'Rosa Loves Me' snijrozen en de nieuwste rozenlijn: de eetbare 'Gourmet Roses'.


Infinity rozen, op deze foto in 10,5cm potten, die een productietijd hebben van 9 weken.

Waarom dit jaar?
De FlowerTrials worden al meerdere jaren gehouden, dus wat is de reden dat je dit jaar hebt besloten om te exposeren? "We hebben een aantal zeer drukke jaren achter de rug met het najagen van licenties en het ondersteunen van nieuwe telers in Azië. Hun productie loopt nu goed en onze zoon is ook weer thuis na een aantal jaren in het buitenland te zijn geweest, en heeft zich bij het bedrijf gevoegd. Alles bij elkaar geeft dat ons wat vrije tijd om nieuwe dingen te ondernemen."


Vermeerdering van Infinity rozen in de kas

Op zoek naar een nieuw gewas?
Eskelund wil zoveel mogelijk kwekers ontmoeten en nieuw gewassen laten ontdekken. "Door alle variëteiten en lijnen te tonen kunnen we er eenvoudig achter komen welk gewas het beste bij de behoeften van de kweker past. Hierdoor kan de kweker besluiten te gaan kweken of een ander gewas aan hun productie toe te voegen."


De locatie MNP flowers tijdens de FlowerTrials 2017.

Dichtbij Greentech
De variëteiten van Roses Forever zijn te zien op de locatie MNP Flowers, (Weteringweg 3a, 2155 MV Leimuiderbrug,) in de omgeving van Aalsmeer (NL). "We wilden echt hier zijn, omdat het dicht bij de Greentech beurs ligt die tegelijkertijd plaatsvindt. Veel van onze buitenlandse kwekers bezoeken ook die beurs om de nieuwste kastechnologieën te ontdekken.

De FlowerTrials bijwonen? Klik hier om je aan te melden 

Voor meer informatie
Roses Forever
Rosa Eskelund
T: +45 51 57 19 90
Email: re@rosa.dk
www.roses-forever.com

Publicatiedatum: