Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
11 t/m 15 november 2018

NEC organiseert handelsmissie naar Chili

De Chileense tuinbouwsector toonde in 2016 een van de hoogste groeipercentages met een toename van 18% in waarde. Een verdere uitbreiding van het tuinbouw areaal wordt verwacht. Uitdagingen in Chili zijn bijvoorbeeld het gebrek aan gekoelde transportmiddelen, opslagmogelijkheden voor producenten en van kennis. Technische ontwikkeling, kennis en innovatie zijn daarom noodzakelijk voor de verdere ontwikkeling van de Chileense markt. Een goed moment voor Nederlandse toeleveranciers om via deze handelsmissie de kansen te inventariseren en contacten te leggen.

NEC organiseert van 11 tot en met 15 november een handelsmissie naar Chili. "Voor het organiseren van de handelsmissie werken we samen met een lokale partner. Deze partner kent de sector en organiseert matchmaking en bezoeken aan relevante private en publieke partijen in Chili. NEC werkt ook samen met de Nederlandse ambassade in Santiago.

Chili is een exportgericht land en biedt hierdoor vele mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. De landbouwgrond in Chili is schoon dankzij de natuurlijke barrières en het feit dat de sector erg jong is. Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan duurzame verpakkingen. Ook de Chileense overheid houdt zich hiermee bezig.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de aankondiging met o.a. het programma en de kosten van deze handelsmissie.
Voor meer informatie of vragen over de handelsmissie neem contact via info@nec.nl of telefonisch via 033 433 0131.

Bron: NEC
Publicatiedatum: