Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Westplas Mavo op bezoek bij Van Zaal Transport

De ‘business klas’ (B1) van de middelbare school Wellantcollege Westplas Mavo bracht dinsdag 3 april een bezoek aan logistieke dienstverlener Van Zaal Transport.

De leerlingen werden ontvangen op het hoofdkantoor in De Kwakel, waar ze eerst een korte presentatie over het bedrijf kregen. Daarna was er een korte quiz en een rondleiding door het bedrijf. Tot slot mochten de scholieren nog even plaatsnemen in een vrachtwagen.



De leerlingen waren erg enthousiast en vonden vooral het kijkje in de vrachtwagen een leuke ervaring. Of ze zelf ook in de logistiek willen werken, dat weten de jongens en meisjes nog niet. Maar de brugklassers hebben nog genoeg tijd om dit te ontdekken.

Het bedrijfsbezoek was door de leerlingen zelf geregeld. Als onderdeel van hun deelname aan de ‘business klas’ moeten zij zelf bedrijven benaderen, het bedrijfsbezoek regelen en na afloop een verslag schrijven.

Voor meer informatie:
Van Zaal Transport
Poelweg 12
1424 PB De Kwakel
Telefoon: 0297 513 080
Fax: 0297 513 090
info@vzt.nl
www.vzt.nl
Publicatiedatum: