Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oost-Afrikaanse zomerbloemenkweker bundelen krachten in nieuw bloemenconsortium

Marginpar verdiept de samenwerking met Oost-Afrikaanse producenten door zich duurzaam te verbinden aan Kariki Ltd Kenya, Carzan Flower Kenya en Marginpar Ethiopia. Dit consortium is mede mogelijk gemaakt door een investering van Agri-Vie Fund II en het Norwegian Investment Fund for Developing Countries (Norfund). Deze bundeling van innovatie, productie en verkoop geeft een krachtige impuls aan de verdere ontwikkeling van de groep.

 

De individuele bedrijven binnen het consortium kunnen zich door de samenwerking niet alleen beter richten op hun corebusiness, maar ook bouwen op elkaars expertise. Omdat de groep in de markt verder gaat onder de naam Marginpar, wordt de positie als sierteeltpartner van zomerbloemen en het bloemenmerk verstevigd. Alle producenten verhandelen hun producten dan ook onder het bloemenmerk Marginpar.

Wereldspeler
Marginpar is een belangrijke speler in de snijbloemensector en heeft een voorname positie in het vermarkten van zomerbloemen uit Zimbabwe, Tanzania, Kenia en Ethiopiƫ. Duurzame samenwerking met ketenpartners is een belangrijke succesfactor. Men verbindt zich langdurig aan marktpartijen, kwekers en veredelaars.

Voor meer informatie:
Marginpar BV
Populierenlaan 82
1911 BM Uitgeest
T: +31 (0)251 310322
F: +31 (0)251 314241
E: office@marginpar.nl
www.marginpar.nl
Publicatiedatum: