Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coloríginz neemt nieuw kantoor in gebruik

Tholen - Eind vorig jaar maakte Green Connect, Rose Connect en OZ Import bekend het aanbod van hun kwekers op één platform samen te voegen. Coloríginz, een samentrekking van Color en Origin, zou met het oog op een steeds verder gaande samenwerking tussen de drie partijen een ‘logische volgende stap’ zijn. Nu, alweer een paar maandjes verder, is de samenwerking voltooid in en met de opening van het nieuwe kantoor.



Naar eigen zeggen reflecteert het nieuwe kantoor de doelstellingen van het bedrijf. “Coloríginz staat voor open, transparant en origineel en dit zie je in de nieuwbouw overal terug. Van de ontwerpen van de kantoren, de glazen wanden en de open pantry tot het grote lichtgevende bord dat in de moderne kantine hangt”, vertelt marketing manager Conchita de Koning.



Doelstelling voor het komende jaar is de verkoop nog verder op te schroeven en tegelijkertijd moet het platform zich verder ontwikkelen. Ook al zijn de drie bedrijven samengevoegd, toch wil men ook blijven benadrukken dat men drie specialiteiten – decoratief groen, rozen en snijbloemen – in huis heeft.





Meer informatie is te vinden via: www.coloriginz.com.

Publicatiedatum: