Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sandra Attema Welte wint online Vakbloemist wedstrijd “Ruik de lente”

De Vakbloemist organiseerde de afgelopen weken in samenwerking met de promotiecampagne 365 -bloemen een online boekettenwedstrijd. De wedstrijd werd gedeeld in het Bloemisten Netwerk voor de werving van deelnemers, maar ook om binnen dit gesloten netwerk op Facebook de vakgenoten een stem te laten uitbrengen op de meest mooie inzending(en).

Na een spannende open stemming waar bloemisten, zakelijke volgers, vrienden en kennissen werden uitgenodigd te stemmen op hun favoriete bloemist/bloemwerk, kwam Sandra Attema Welte als winnaar uit de competitie. Haar creatie was bont, Hollands, geurend en knalde van het scherm.



Gisteren ontving Sandra haar prijs van Jan Huisman (De Vakbloemist) en Patrick Dobbe en Nick van Turnhout namens Agora een waardebon t.w.v. €300,- Deze waardebon mag ze naar hartenlust spenderen in het nieuwe Waterdrinker Green Trade Center te Aalsmeer.

Sandra over de wedstrijd: "Deze competitie zorgde ervoor dat mijn passie voor bloemen weer aangewakkerd werd. De mooiste tijd van het jaar begint weer.... De lente, heerlijk weer al die geuren en kleuren en leuk om te spelen met vorm en techniek."

Jan Huisman van De Vakbloemist over deze competitie: "De wedstrijd werd als zeer positief en verbindend ervaren. De bloemist en sierteelt hebben elkaar juist nodig voor een gezonde, gezamenlijk toekomst".


Voor meer informatie:
De Vakbloemist
Jan Huisman
M: +31(0)642050257
E: jan@devakbloemist.nl
www.devakbloemist.nl
Publicatiedatum: