Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Together2Grow opent nieuwe locatie in Kwintsheul

Op donderdag 22 maart opende Together2Grow officieel de deuren van haar nieuwe locatie in Kwintsheul. Tijdens deze dag waren een vijftigtal klanten aanwezig om de derde teeltlocatie van Together2Grow te bezichtigen.


Bernard Zuidgeest en Fedor van Veen openen de nieuwe kas

Florinca kas

De afgelopen jaren heeft Together2Grow meerdere succesvolle introducties van de tros Alstroemeria, Florinca, gedaan. Mede hierdoor is het aantal rassen in de afgelopen vijf jaar bijna verdubbeld (van elf naar twintig rassen) en dit heeft Together2Grow doen besluiten de nieuwe locatie in Kwintsheul aan te kopen. Deze locatie is speciaal ingericht voor de Florinca soorten en vanaf heden wordt uit deze kas zes Florinca soorten aangeboden: Charmelia Pink en White, Paradiso, Fireflies, Dynamite en het allernieuwste soort: Noa.



Klantendag
De klantendag werd geopend door eigenaar Bernard Zuidgeest, die de bezoekers welkom heette, vertelde over de nieuwe kas en specifiek over de Florinca’s die hier groeien. Vervolgens knipte hij samen met mede-eigenaar Fedor van Veen officieel het rode lint door om de kas als geopend te verklaren. De bezoekers konden een rondje lopen en het gewas bewonderen.



Onder het genot van een hapje en drankje was er in de schuur ook genoeg te zien, overal stonden vazen met Florinca’s en karren met de Charmelia soorten. En er was nog meer nieuws: Together2Grow heeft als Decorum lid onlangs een nieuw concept binnen het merk geïntroduceerd; Rich. Het Rich concept bestaat geheel uit Florinca soorten uit de kas in Kwintsheul en dit werd aan de bezoekers getoond, inclusief de nieuwe hoes en kraag.

Over Together2Grow
Together2Grow is een bedrijf gespecialiseerd in het jaarrond produceren van een breed assortiment Alstroemeria’s en Florinca’s. Met de locaties in Schipluiden, Poeldijk en Kwintsheul worden er op ruim 8,8 hectare jaarlijks meer dan 35 miljoen stelen geteeld. Together2Grow is lid van telersvereniging Decorum.

Voor meer informatie: www.together2grow.nl.

Publicatiedatum: