Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JB Groep uit Monster gaat verhuizen

Tholen - Sinds 2004 is de thuishaven van JB Pompen in Monster. Ze kochten indertijd 240m2 bedrijfshal in een nieuw bedrijvencomplex in Monster. De groei vroeg om ruimte en ze kochten de naastgelegen panden van hun buren. Inmiddels is de oppervlakte gegroeid tot 600m2.



En dat is nog niet genoeg. Door de toenemende activiteiten groeit het bedrijf uit zijn jasje. Dagelijks rijden Ferry en Jordy van den Berg van Honselersdijk naar Monster. Onderweg zagen ze dat er op het industrieterrein in Honselersdijk, op een mooie zichtlocatie, dat er een nieuw bedrijfspand wordt gebouwd. Ferry kende de eigenaar en belde hem direct op, om een dag later af te spreken. "Binnen vijf minuten gaven we elkaar de hand en was F&J Vastgoed (wat staat voor Ferry & Jordy van den Berg) de nieuwe eigenaar."

Het bedrijfspand in Honselersdijk heeft een oppervlakte van 1.500m2 en nog eens 1.500m2 buitenterrein.

Innovatie
Op dit moment wordt er volop gewerkt aan de indeling en inrichting van het nieuwe bedrijfspand. Dit vergt veel aandacht, maar het werk gaat gewoon door. Ferry:" De verhuizing was echt nodig, we liepen klem. Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Medio juni staat de verhuizing op de planning."


Voor meer informatie:
Jordy van den Berg
JB Pompen (Onderdeel van JB Groep)
Vlotlaan 214-216
2681 TV Monster (NL)
T : +31(0)174-287763
www.jbgroep.nl
Publicatiedatum: