Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Perennial Power verder als stichting

Op 22 maart 2018 zijn de handtekeningen gezet voor de oprichting van stichting Perennial Power. Hiertoe is besloten omdat dit een goede structuur biedt aan de toenemende diversiteit van activiteiten, gericht op het promoten van vaste planten.



Al vanaf het begin, nu 4 jaar geleden, is Aad Vollebregt intensief betrokken bij de planvorming van het initiatief. Hij draagt nu het stokje over aan Jan-Willem Rotteveel. Ook Jan Willem is vanaf het begin betrokken en zal samen met Onno Zonneveld, Jos Swinkels, Henk Holtmaat en Peter Willemsen het eerste bestuur vormen van de stichting. “We dragen financiële verantwoording en maken afspraken met derden. Daarom is het verstandig om dit via een stichting te borgen”, aldus Jos Swinkels.

Direct na het wegvallen van het Productschap Tuinbouw, zijn via de Cultuurgroep Vaste Planten al vrij snel initiatieven genomen om samen te werken en promotie te verzorgen. “De structuur staat nu goed en we worden in de sector als een goed voorbeeld gezien”, aldus Onno Zonneveld. In 2014 is gestart met ruim 20 deelnemers, inmiddels is dit aantal verdubbeld. We zien volop kansen voor uitbreiding van het aantal deelnemers” aldus Peter Willemsen, waardoor volgens Henk Holtmaat “nog meer activiteiten mogelijk worden”. Ambitie genoeg. “We doen een oproep aan bedrijven om deel te nemen aan Perennial Power. Alle informatie is te vinden op de website www.perennialpower.nl.”

bron: Perennial Power

Publicatiedatum: