Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitreiking eerste werkboekjes Groen Doen in Klas!

Woensdag, op de eerste lentedag van het jaar, overhandigde initiatiefnemer Pim van den Akker het eerste werkboekje van de leerlijn Groen doen in de klas! aan waarnemend burgemeester van de gemeente Westland, Agnes van Ardenne-Van der Hoeven. De primeur was daarna voor de leerlingen van groep 5 van basisschool De Kameleon in 's-Gravenzande.


Video: lovende reacties op werkboekje Lente

Het werkboekje 'Lente' werd zeer enthousiast ontvangen. Leerlingen stonden te popelen om er mee aan de slag te gaan. Ook burgemeester Agnes van Ardenne-Van der Hoeve was lovend over het initiatief: "Groen doen, waar ook, is belangrijk voor mensen om zich blij te voelen en gezonder".

Al bijna 20.000 leerlingen aan de slag met groen

Groen Doen in de Klas! is een b(l)oeiend lesprogramma van Flower Factor en Young Crowds over bloemen en planten en de groensector. Inmiddels is het lesmateriaal al voor bijna 20.000 basisschoolleerlingen besteld. Bestellen van het lesmateriaal kan hier.

Bron: Flower Factor
Publicatiedatum: