Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Carlos van der Veek

Nederlandse bollenkweker exposeert tijdens Britse Falmouth Spring Flower Show

Tijdens de Falmouth Spring Flower Show in het Princess Pavilion in Falmouth, Verenigd Koninkrijk, zullen dit weekend bloemen te zien zijn van een toonaangevende Nederlandse bloembollenkweker.

Carlos van der Veek en zijn bedrijf Fluwel hebben potten met hyacinten, narcissen en een nieuwe variëteit muscari vanuit Nederland naar de beurslocatie verzonden.
Carlos was recent in Cornwall om narcissenkwekers te bezoeken, waaronder Ron Scamp, president van Falmouth’s bloemenbeurs. Hij heeft een van de grootste collecties narcissen ter wereld.

Ron kweekt in Falmouth meer dan 450 eigen narcissenvariëteiten, die als bollen naar Nederland en de rest van de wereld worden geëxporteerd: "Ik ken Carlos al vele jaren als zakelijke relatie en vriend. Hij en zijn vrouw zijn bij ons gebleven en als gezin kijken we altijd uit naar zijn bezoeken. "Ik ben blij dat we een aantal van zijn variëteiten op onze beurs zullen laten zien, inclusief een nieuwe muscari die voor het eerst in Cornwall wordt getoond."

De 108ste bloemenbeurs in Falmouth zal 18 lokale stands omvatten met planten, tuinornamenten, geschenken en lokaal geproduceerde voeding. Onderdeel van de beurs is een gratis tentoonstelling van de vrouwenvereniging Falmouth WI, ter viering van hun 100-jarige jubileum, met een speciale bloemenhulde door de vicevoorzitter van de beurs, Elizabeth Doidge

De beurs kan bezocht worden op zaterdag van 10-17 uur en op zondag van 10-16 uur, met een uitreiking van de prijzen om 15.30 uur.

Bron: www.falmouthpacket.co.uk
Publicatiedatum: