Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gebr. Blom B.V.

Air So Pure verwelkomt nieuw lid

Gebr. Blom B.V. uit Aalsmeer is lid geworden van Air So Pure. Het assortiment van Air So Pure wordt uitgebreid met de Kentia Palm. Blom Kentia Palmen is een familiebedrijf, geleid door de broers Paul en Christian Blom. Deze jonge ondernemers runnen één van de meest moderne palmenkwekerijen van Europa. Vanuit Aalsmeer beleveren ze wereldwijd klanten met hun Kentia’s. De Kentia Palm is een mooie toevoeging op het Air So Pure assortiment. Het is een mooie exclusieve palm, die makkelijk te onderhouden is.



De palmen van Blom KENTIA Palmen worden in de eigen kwekerij gekiemd van zaad en vervolgens op duurzame wijze opgekweekt tot prachtige grote planten. Blom KENTIA Palmen is MPS A+/ MPS GAP en MPS SQ gecertificeerd en zorgt ervoor dat er hoofdzakelijk biologische middelen worden gebruikt voor de teelt. Zoals elk vooruitstrevend bedrijf gaat Blom KENTIA Palmen zeer bewust en efficiënt om met gebruik van warmte en water.

 

De KENTIA palm is mede door zijn prachtige weelderige en frisgroene blad zeer luchtzuiverend en perfect geschikt voor iedere ruimte. De Air So Pure KENTIA palmen zijn beschikbaar in de potmaten 13, 19, 21, 24, 27, 34 en 44 cm van 50cm tot wel 3.0 meter hoogte! Voor verder info: verkoop@kentia.com of 020 – 547 11 90.

Voor meer informatie:
Air So Pure
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
E: info@airsopure.nl
www.airsopure.nl

Publicatiedatum: