Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
19-21 september, Quito

Aftellen tot de Expo Flor Ecuador

Ecuador heeft ongeveer 600 bloemvariëteiten. Tijdens de Expo Flor Ecuador kunnen bezoekers 80 bloementelers ontmoeten die jaren ervaring met zich meebrengen. Daarnaast zijn er ook 13 internationale kwekers aanwezig en worden de nieuwste variëteiten van Ecuadoraanse bloemen en rozen tentoongesteld. Door de hoogteligging van de Ecuadoriaanse hooglanden en de geografische ligging van het land zal de Expo Flor Ecuador 2018 unieke variëteiten presenteren die alleen op dit internationale evenement aanwezig zijn. Daarnaast zullen er ook vrachtvervoerders, luchtmaatschappijen, leveranciers en tussenpersonen aanwezig zijn. Bekijk de volledige lijst met deelnemers hier.



Van 19 tot 21 september zal Ecuador de rozen en bloemen, die uniek zijn voor het land, presenteren. Alle bloemen gaan door een certificeringsproces en worden duurzaam geteeld, wat hun toewijding aan het milieu en sociale verantwoordelijkheid demonstreert. 

Deze Internationale Bloemenhandel Show wordt gecomplementeerd door spelers uit de gehele waardeketen, zodat de ervaring voor iedere bezoeker uniek en compleet is. De Expo Flor Ecuador 2018 brengt alle relevante spelers in de bloemensector samen in één ruimte, zodat alle aanwezigen hun voordeel hiermee kunnen doen. 

Het evenement wordt gehouden in het Metropolitan Convention Center in het Bicentennial Park van Quito. De Expo wordt de grootste en meest uitgebreide Internationale Bloemenhandel Show in Ecuador. 

Voor meer informatie:
www.florecuador.com
Publicatiedatum: