Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beleef de lente: kom 11 en 12 april 2018 naar de Spring Fair

De lente is begonnen. Bij veel mensen begint het te kriebelen om hun terras en tuin zomerklaar te maken. Heeft u als inkoper producten én inspiratie nodig voor tuin en terras? Kom dan naar de Royal FloraHolland Spring Fair op 11 en 12 april 2018.



Klik hier om u aan te melden voor de Royal FloraHolland Spring Fair

Alles voor tuin en terras
Voor veel mensen is de lente het startschot voor het buitenseizoen. Het klaarmaken van de buitenruimte zorgt traditioneel voor extra vraag naar producten. De Royal FloraHolland Spring Fair is voor inkopers dé plek om pot-, tuin- en perkplanten in te kopen en kennis te maken met de nieuwste producten.

Tijdens de Royal FloraHolland Spring Fair presenteren kwekers onder meer grassen, tuinplanten, terrasplanten, kuipplanten, perkgoed en hangpotten. Een greep uit het aanbod: potlelies, lavendel, dahlia, senetti, hibiscus, patiorozen, campanula, hydrangea's, pelargoniums, bougainvillea's, tuinrozen en corylus.

Locatie en openingstijden
De Royal FloraHolland Spring Fair is op een nieuwe locatie op het veilingterrein in Aalsmeer: locatie 241, voorheen de ruimte van de Waterdrinker C&C. De entree is bij ingang geel. De borden 'Spring Fair' wijzen u hier de weg. De beurs is van 8.30 tot 16.00 uur (woensdag 11 april 2018) en van 8.30 tot 14.00 uur (donderdag 12 april 2018).

bron: Royal FloraHolland
Publicatiedatum: