Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe promotiecampagne Pelargonium for Europe van start

Een nieuw bloeiseizoen voor de eenjarige zomerbloeier geranium (Pelargonium) is weer van start gegaan. Dit jaar focust Pelargonium for Europe op het stimuleren van de verkoop door rechtstreeks te communiceren met exporteurs, tuincentra en bloemisten Nederland en België. Uiteraard wordt ook de consument niet vergeten. De boodschap ‘Geraniums maken van de zomer een groot feest’ is de boodschap die via diverse kanalen, waaronder RTL Koffietijd, wordt verspreid.



Verkoopondersteuning
Om verkoop te ondersteunen, wordt er direct gecommuniceerd met exporteurs, tuincentra en bloemisten in Nederland en België. Middels rechtstreekse email nieuwsbrieven worden zij geïnformeerd over de boodschap van de campagne, het beschikbare promotiemateriaal en praktische tips voor de winkelvloer. Pelargonium for Europe ontwikkelde onder andere posters, tafelbanners en banieren.

Pr-campagne
Ondertussen is er een pr campagne gestart waarvan de eerste resultaten zichtbaar zijn. Publicaties verschijnen in de relevante verkoopperiode. Eind april zendt het populaire TV programma Koffietijd een uitgebreid item over de geranium uit. Tevens wordt deze maand een vrolijke instagram actie opgezet met als thema ‘hoe zit jij achter je geraniums’.

Pelargonium for Europe
Pelargonium for Europe is een initiatief van Dümmen Orange, Elsner PAC, Florensis/P. van der Haak Handelskwekerij, Geranien Endisch en Selecta One met als doel de Europese geraniumverkopen te promoten in 9 Europese landen: Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, België, Polen, Oostenrijk, Zwitserland en Zweden.

Concept Factory is verantwoordelijk voor de uitvoer in Nederland en België.

bron: Concept Factory
Publicatiedatum: