Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Team VEK Adviesgroep uitgebreid

VEK heeft recent haar team van specialisten uitgebreid. De afgelopen maanden is het VEK-team versterkt met drie nieuwe leden.

Voor onze projecten in uitvoering zochten we een site-manager welke we gevonden hebben in de persoon van Sander Steentjes. Door zijn werkervaring bij een gerenommeerde kassenbouwer is hij de gewenste duizendpoot die we zochten. Momenteel is Sander site-manager op een groot R&D kassenproject in Nederland en heeft daarbij een adviserende rol op alle gebieden, zowel voor het bouwkundige deel als het kassenbouw technische deel.
 

Ralf Derksen en Jan-Jaap van de Velde

Jan-Jaap van de Velde heeft een achtergrond in wereldwijde onshore staalbouw en offshore installaties. Na een detacheringsperiode om bekend te geraken met de kassenbouwprojecten en moderne glastuinbouwtechnieken, is Jan-Jaap projectmanager van enkele kassenbouwprojecten die momenteel in uitvoering zijn.
 
Ralf Derksen heeft jarenlang gewerkt voor een vooraanstaand bedrijf in substraat en tuinbouwglas en daardoor erg bekend met de glastuinbouwsector en kassenbouw. Ralf is per 1 maart jl. begonnen en zal na een inwerkperiode ook zelfstandig glastuinbouwprojecten in binnen- en buitenland gaan begeleiden.

Door de sterke vraag in combinatie met onze expertise is VEK veelvuldig betrokken bij totaalprojecten in het buitenland. "We zijn betrokken bij projecten op bijna alle continenten. Het betreft ingewikkelde onderzoekskassen in bijvoorbeeld de VS of Taiwan, maar ook productiebedrijven nabij grote steden in uitdagende klimaatzones… echte local-for-local projecten! Dit soort projecten verlangt een ander soort aanpak waardoor we via ons bedrijf Westland Greenhouse Projects een volledig project omarmen: van ontwerp tot en met levering en realisatie”, aldus Pascal van Oers.

Voor meer informatie:
VEK Adviesgroep BV
Jupiter 433
NL-2675LX Honselersdijk
T: +31 – 174 – 389 666
F: +31 – 174 – 389 667
E: info@vek.nl
www.vek.nl
 
Publicatiedatum: