Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
28 en 29 maart, Maasdijk

Lentekriebels op Spring Trials bij Beekenkamp

Tijdens de jaarlijkse Spring Trials (28 en 29 maart 13:00 – 16:30 uur) opent Beekenkamp haar deuren om haar kleurrijke voorjaarsbloeiers te tonen. Door te sparren over de wensen en de eisen, streeft de veredelaar naar het beste eindresultaat voor de gehele keten. Naast het bekende assortiment worden er ook nieuwe nummers en verbeterde series getoond.



Op 27 en 28 maart opent Beekenkamp haar deuren voor een kijkje in de keuken. Op de trials worden er, naast het bekende assortiment, ook nieuwe nummers getoond. Dit zijn de mogelijke noviteiten die komend seizoen of volgend jaar worden geïntroduceerd. Dat geeft de kweker én de retail de kans om deze soorten als eerste te zien en te beoordelen.



De nadruk van deze trials liggen op het stek perkgoed. Er staat een breed scala aan zowel tuin,- als kamerplanten. Naast de Dahlia’s, de Calibrachoa’s, Osteospermum Sunny, de Gerbera’s, Petunia’s en Impatiens verrassen zij zowel de kweker als de retail graag met de nieuwste Begonia’s die uiteindelijk in het Dreams assortiment worden opgenomen.

De Spring Trials vinden plaats op 28 en 29 maart tussen 13:00 – 16:30 uur. De locatie is Korte Kruisweg 163, Maasdijk.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl
Publicatiedatum: