Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
15 t/m 29 maart

Bezoek showtuin NL van Geest Amaryllis

NL van Geest Amaryllis nodigt u van harte uit om tijdens de Open Dagen de showtuin te bezoeken. Hier vindt u de laatste ontwikkelingen uit het veredelingswerk en nieuwe introducties. Meer dan 50 verschillende kleur- en vormvarieteiten staan in volle bloei.

NL van Geest Amaryllis voorziet, in samenwerking met klanten en handelspartners, wereldwijd vele tuincentra en bloemisten van Amaryllisbollen voor snijbloemverkoop, droogverkoop, droogbloei en als bol op pot. De professionele veredelingsafdeling zorgt voor een constant vernieuwend, beter en mooier assortiment zoals bijvoorbeeld de dubbelbloemige Amadeus soorten of de bekroonde gele Yellow Star. De bollen voor droogverkoop zijn van Nederlandse origine en worden onder eigen beheer gekweekt, waardoor de hoogste productkwaliteit wordt bereikt. Voor de bol op pot worden Peruaanse bollen gebruikt.



Voor consumenten is de showtuin op zaterdag 24 maart van 8.00 uur tot 13.00 uur opengesteld. Professionele inkopers en verkopers zijn alle dagen van harte welkom, maar gelieve wel even een afspraak te maken (voor het assortiment droogverkoop/Amaranth bij Ben van Geest, 06-10493348, ben@nlvangeest.nl ; voor het assortiment snijbloemen bij Gerard van Geest,
06-51170558, gerard@nlvangeest.nl)


Voor meer informatie:
N.L. van Geest
Ben van Geest
Monsterseweg 82
2691 JJ ‘s-Gravenzande
M: 06-10493348
E: ben@nlvangeest.nl
www.nlvangeest.nl

Publicatiedatum: