Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Syngenta presenteert nieuw merk voor collectie violen

Syngenta FloriPro Services heeft de violencollectie gebundeld in een nieuw merk: Do it right. Hieronder vallen vijf series: de grootbloemige Delta en Colossus en de kleinbloemige Deltini, Endurio en Rocky. Alle kleuren binnen deze series zijn geselecteerd op basis van uniformiteit in groeigedrag en gelijktijdige bloei.



Nieuwe kleuren
Delta, de meest bekende grootbloemige violenserie, is uitgebreid met drie nieuwe kleuren: White with Blotch Improved, Pure Violet Improved en Blue Morpho. Ook de kleinbloemige serie Deltini krijgt er twee nieuwe kleuren bij (White Improved en Violet). De kleinbloemige lijn najaarsviolen Endurio komt met de nieuwe kleur White Improved en ook Rocky introduceert maar liefst vier nieuwe kleuren.



Over Do it right
Do it right is een violen merk van veredelaar Syngenta Floripro Services en bestaat uit vijf series: Delta en Colossus (grootbloemig), Endurio, Deltini, Rocky (kleinbloemig). Voor meer informatie: www.doitdelta.nl.

Bron: Pull Position
Publicatiedatum: