Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foto's : Drukke middag op Meet & Greet bij FleuraMetz

Tholen - FleuraMetz pakte gisteren groots uit in Naaldwijk. Tijdens het FleuraMetz Event – Blooming success starts with a connection heeft FleuraMetz ruim 650 bezoekers laten zien wat transparante samenwerking inhoudt. Kwekers, klanten en medewerkers wereldwijd konden op een prachtig versierde beursvloer direct met elkaar in contact komen, producten, ideeën en inspiratie uitwisselen en zien wat FleuraMetz voor de nabije toekomst van plan is.



Klik hier voor een fotoreportage

De ruim 120 kwekers, stuk voor stuk 'Preferred Suppliers', beschikten allemaal over een eigen tafel waarop het assortiment gepresenteerd kon worden. Vraag werd direct aan dit aanbod gekoppeld en daarnaast werden ook de nieuwste accessoires, trends van 2018 en concepten gepitcht. "Bovendien is het voor ons als FleuraMetz een gelegenheid onze klanten te laten zien wat wij als full-servicepartner voor de sierteeltvakhandel allemaal voor hen kunnen betekenen", aldus Kim Berns, marketing specialiste bij FleuraMetz.


 
Het evenement mag dan ook zeker het stempel geslaagd en voor herhaling vatbaar meekrijgen. It’s the connection that made this success blooming!
 
De FleuraMetz-groep distribueert bloemen, planten en accessoires. De jaaromzet bedraagt rond de 375 miljoen euro. Wereldwijd zijn er 1.400 mensen werkzaam bij FleuraMetz.

Klik hier voor een fotoreportage
Publicatiedatum: