Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21 maart, Maasdijk

Ranonkelproef bij kwekerij Leendert van der Ende

Op woensdagmiddag 21 maart aanstaande vindt bij Florensis de jaarlijkse Ranonkelproef plaats. U bent van harte welkom tussen 15.00 uur en 19.00 uur. Voor een hapje en een drankje in de vorm van koffie, thee, broodje en soep zal gezorgd worden.

Op de bühne zijn o.a. de Elegance en Aazur, in diverse huidige en toekomstige kleuren, te bewonderen. Tevens zijn er diverse bestaande rassen geplant om een goede vergelijking te kunnen maken. Dit jaar is het wederom mogelijk de productiekas met Elegance en Aazur te bekijken.

De proef is te bezoeken op het bedrijf van Leendert van der Ende. Het adres is Maasdijk 12 te Maasdijk. Let op: verkeerssituatie vanuit richting De Lier is ingrijpend gewijzigd. Zie onderstaande routekaart.



In verband met de catering verzoeken wij u vriendelijk om uzelf bij uw vertegenwoordiger of bij ondergetekende aan te melden als u van plan bent om de Ranonkelproef te komen bekijken.


Voor meer informatie:
Florensis Cut Flowers
John de Wit
T: + 31 6 8333 8664
E: john.de.wit@florensis.com
www.florensis.nl
Publicatiedatum: