Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw tijdperk met Waterdrinker Green Trade Center

'Huis van de Kweker' officieel geopend

Met een stevige druk op de rode knop, luidden Mariska Foppen en Bob Moria, directeuren van Waterdrinker Aalsmeer, tezamen met ketenpartners vrijdag 9 maart symbolisch een nieuw tijdperk in. Het gebaar symboliseert de gezamenlijke toekomst die Waterdrinker met kwekers, veredelaars en leveranciers ingaat. Hiertoe verwelkomde de directie op het podium een vertegenwoordiging van shop-in-shop kwekers, namens hen, Leo van Holstein van Holstein Flowers en Marco van Leeuwen van Air So Pure, namens veredelaars, Mathijs van Bodegom van Anthura en namens leveranciers, John Duivenvoorden van Duif International. De officiële opening van het Waterdrinker Green Trade Center was hiermee een feit.


Het moment dat de directie van Waterdrinker tezamen met ketenpartners een nieuwe toekomst inluidt. Foto: Prins Nagtegaal

Dichtbij de consument
Mariska Foppen refereerde in haar welkomstwoord aan de droom die de directie heeft om hét groene inkoopcentrum voor Europese bloemisten te worden. De enige fysieke plek in Europa waar een totaalassortiment bloemen, planten en accessoires te vinden is. En waar klanten, kwekers, veredelaars en designers elkaar kunnen ontmoeten. Inspiratie, vernieuwing, kennis en beleving komen hier letterlijk samen.
Bob Moria onderstreepte het belang van kwekers en leveranciers in het “Huis van de Kweker”, waar hen via shop-in-shops een podium wordt gegeven naar de markt. Hij benadrukte het feit dat klanten direct bij de bron willen kopen en kwekers steeds marktgerichter willen produceren. Juist dit directe contact tussen beide partijen wordt zowel in het GTC, alsook via diverse online platformen, gefaciliteerd.

De ruim 1.200 bezoekers van het feest voor kwekers, leveranciers en medewerkers konden op “Green Safari” tour in het nieuwe handelscentrum voordat zij de enorme logistieke hal, speciaal voor de gelegenheid omgetoverd tot feestzaal, binnenliepen. De show begon met een act van Niek Boes, gevolgd door een optreden van Ruth Jacott, met muzikale omlijsting van de band Sonny’s.


Neem hier een kijkje in het Waterdrinker Green Trade Center.



Voor meer informatie:
Waterdrinker Aalsmeer bv
Postbus 1167
1430 BD Aalsmeer
www.greentradecenter.nl
 
Publicatiedatum: