Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wordt Colombia te duur of zal haar positie juist sterker worden?

Het is een interessante vraag. De kosten in Colombia stijgen scherp. De economie draait op volle toeren waardoor arbeidskosten en krapte op de arbeidsmarkt grote thema’s zijn geworden in de sierteelt. Je zou dus zeggen dat Colombia met meer concurrentie te maken zal krijgen. Mexico? Ecuador? Kenia? Ethiopië? Aan de andere kant.... Colombia is tegenwoordig stabiel en dat kan niet van alle eerder genoemde landen gezegd worden.



Er zijn zeker meerdere toekomstscenario’s denkbaar. Woensdag, 21 maart om 19.30 uur zal Jungle Talks vanuit diverse disciplines een zo goed mogelijk beeld proberen te geven van de huidige situatie in Colombia. We starten met een korte, algemene inleiding over de sierteeltsector in Colombia waarna Jan Willem van Bokhoven, directeur Holland House Colombia en Patricia de Vries – van Loon, Landbouwraad voor Colombia, Peru en Ecuador aan het woord zullen komen.

Vervolgens zal Kees Gram, exportmanager voor Royal Van Zanten in Colombia, zijn licht laten schijnen op de tegenwoordige stand van zaken in Colombia. Gewasbescherming komt ook aan bod via Cristobal Fabrega, area manager Latin America voor Koppert Biological Systems. Als laatste interviewen we aanstormend talent Stan Koolen, student aan de HAS (Bedrijfskunde en Agribusiness), over zijn stage bij 7 Colinas in Pereira, producent van Potanthurium en Phalaenopsis.

Ben je geïnteresseerd in de sierteelt in Colombia, registreer je dan hier voor deze gratis Jungle Talk. Dit is een Nederlandstalig webinar, met uitzondering van het interview in het Engels met Cristobal Fabrega.

Dit informatieve webinar geldt ook als opmaat voor een handelsmissie naar Medelling en Bogota, die Jungle Talks ism Holland House Colombia organiseert van 21 tot 25 mei. Meer informatie hierover is verkrijgbaar door te klikken op deze link.

Voor meer informatie:
www.jungletalks.com
Publicatiedatum: