Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
7 en 8 april

Kom in de Kas in 22 regio's

Aan Kom in de Kas 2018 doen 22 regio's verspreid over Nederland mee. Zo'n 200 glasgroenten-, potplanten- en snijbloemenbedrijven zetten in het weekend van 7 en 8 april de deuren open voor het publiek. De deelnemende regio’s en bedrijven zijn te bekijken op de pagina Waar op de vernieuwde website www.komindekas.nl. Een 360 graden “teaser” video op Facebook en de website maakt mensen er op attent dat Kom in de Kas er weer aan komt.
 


Virtuele kas Mensen die niet kunnen wachten tot 7 en 8 april kunnen alvast een kijkje in de virtuele kas nemen. Deze 360 graden experience, de vrKAStour, is te bereiken via de Homepage van de website en biedt een kijkje in een tomaten-, gerbera- en potplantenkas. In de virtuele kas zijn veel wetenswaardigheden over de glastuinbouw verwerkt en ziet en ervaart men hoe high tech deze sector is. Tijdens het Kom in de Kas weekend kunnen de kinderen met de KomInDeKas app weer op zoek naar de 7 helden van de kas. Op een speelse manier krijgen ze dan extra informatie over 7 onderdelen van de kas.


 
Kleurrijke toekomst

Thema van Kom in de Kas 2018 is een kleurrijke toekomst. Enthousiaste glastuinbouwondernemers laten dit weekend zien hoe zij dag in dag uit bezig zijn om smaakvolle groenten, kleurige bloemen en verrassende potplanten te kweken en hoe zij daarbij voortdurend op zoek zijn naar nieuwe smaken, nieuwe kleuren en vormen. Uiteraard is er ook aandacht voor techniek en innovatie en wordt in diverse regio’s uitleg gegeven over aardwarmte. Aan Kom in de Kas doet een grote diversiteit aan bedrijven mee, zo is er voor elk wat wils.
 
Over Kom in de Kas
Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw en wordt in 2018 voor de 41e keer georganiseerd. In het weekend van 7 en 8 april 2018 zijn in 22 regio’s bedrijven geopend om te laten zien waar ze trots op zijn: mooie, verse, gezonde en veilige natuurproducten. Op afspraak is het in 19 regio’s mogelijk om al eerder een bezoek te brengen aan de kas. Kijk op www.komindekas.nl/groepsbezoek voor meer informatie. Kom in de Kas wordt mede mogelijk gemaakt door GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis en Rabobank. Volg Kom in de Kas ook via Facebook, Instagram en Twitter.

bron: Kom in de kas

Publicatiedatum: