Volgende stap in de ontwikkeling van Floriday

De afgelopen weken heeft Floriday opnieuw bloemenkwekers aangesloten. Hiermee maakt Floriday een volgende stap in het platform voor bloemen en plantenkwekers. De testkwekers, onder andere aangesloten bij Decorum, kunnen nu via Floriday hun bloemenaanbod opvoeren en direct beschikbaar stellen aan verkoopkanalen, waaronder hun webshop. Klanten hebben hiermee een compleet en actueel beeld van het aanbod en kunnen direct bestellen. Floriday heeft de test goed doorstaan en gaat samen met kwekers door in de ontwikkeling van het platform.

Floriday is een digitaal platform voor bloemen- en plantenkwekers. Kwekers beheren hun aanbod en orders op één plek en zijn op meerdere verkoopkanalen actief en zichtbaar. Orders vanuit de diverse verkoopkanalen komen op één plaats binnen. Klanten (exporteurs, groothandelaren) hebben door Floriday via de vertrouwde verkoopkanalen als FloraMondo en FloraXchange toegang tot het breedste en diepste assortiment bloemen en planten. Hiermee is Floriday een digitale schakel tussen kweker en klant.

Aanbod met één knop beschikbaar in de webshop
Floriday heeft de laatste maanden grote stappen gezet in de doorontwikkeling, samen met kwekers. Zo was het bijvoorbeeld een uitdaging voor de bloemenkwekers van Decorum om het gehele assortiment beschikbaar te maken in de webshop van Decorum. In nauwe samenwerking tussen Floriday en kwekers is er samen gebouwd aan de inrichting van het verkoopkanaal Decorum. Kwekers kunnen nu met één druk op de knop hun totale aanbod toewijzen aan de verschillende verkoopkanalen die zij bedienen, zoals FloraMondo of de Decorum webshop. En exporteurs hebben nu via de webshop het Decorum assortiment direct in beeld.


John Straathof, hyacintenkweker uit Alkmaar en aangesloten bij Decorum, is blij met de zichtbaarheid in de webshop: “Mijn bedrijf en producten worden nu beter en gemakkelijker gevonden door mijn klanten.” (bron foto: Floriday)

Samen doorontwikkelen met kwekers

Inmiddels hebben zowel bloemen- als potplantenkwekers toegang tot het platform. De komende periode krijgen steeds meer kwekers toegang tot het platform. Floriday wordt samen met kwekers ontwikkeld om een oplossing te bieden voor hun uitdagingen. We betrekken hen in een vroeg stadium en vragen hen om mee te denken. Zo kunnen kwekers straks met hun smartphone actuele productfoto’s maken en deze direct uploaden in Floriday. Zo maakt Floriday het samen met kwekers makkelijker en efficiënter!

Voor meer informatie:
www.Floriday.io

Publicatiedatum: 13-3-2018

 

 
 
tweet
 
delen

e-mail
   
afdrukken
 
abonneeren

 

Overig nieuws in deze sector:

15-6-2018 Nieuwkoop Europe bouwt 2,5 hectare bij
15-6-2018 Selecta one wint FleuroStar Award
15-6-2018 Decorum sluit aan bij FSI
14-6-2018 Toenemende zorgen over vermiste werknemers na vulkaanuitbarsting
13-6-2018 Vernieuwde Quick Plug bundelt 75 jaar kennis en ervaring
13-6-2018 "Strategische rol voor biorationals in gewasbeschermingsmarkt"
13-6-2018 Pokon overgenomen door Evergreen Garden Care
13-6-2018 Henk Spoon nieuwe bestuursvoorzitter Bloemenbureau Holland
12-6-2018 Beekenkamp breidt verkoopactiviteiten in Frankrijk uit
12-6-2018 150 gasten schuiven aan bij jaarlijkse Sion Flower Dinnen
12-6-2018 Chrysantentop in Hensbroek
12-6-2018 Uitreiking eerste NAFI-certificaat
11-6-2018 FleuraMetz wijzigt bestuursstructuur
11-6-2018 Dekker Chrysanten lanceert haar nieuwe huisstijl
11-6-2018 Rozenkweker zegt Myrna roos gedag
8-6-2018 JB Groep is verhuisd naar de nieuwe locatie
8-6-2018 Prijs voor stand Royal FloraHolland bij IFTEX
8-6-2018 Kwekers verkopen de eerste bloemen via Floranti
8-6-2018 Guatemala: Dümmen Orange bezorgd over vermiste werknemers
8-6-2018 Klok plust, omzet blijft achter

 

Een reactie plaatsen: (max. 500 tekens)
  E-mailadres tonen

   nieuwe code