WBD voegt nieuwe producten toe aan Liv in Wax concept

Een bol in wax, dat kennen we inmiddels, maar een bol met wortels in de wax, dat is uniek. Handelsbedrijf WBD heeft een techniek ontwikkeld en gepatenteerd waarmee het kan, en heeft onlangs zelfs een groene kamerplant, de Zamio, aan het Liv in Wax concept toegevoegd.

De verkoop is bijzonder goed, laat Fred Breekhuizen van SurePlants weten. Twee jaar geleden zijn we er mee begonnen, in eerste instantie alleen met Hyacinten en Narcissen, en nu ook met Amaryllis en Zamio’s “Een exclusief product welke zijn weg inmiddels in diverse segmenten weet te vinden.”

Het is makkelijk en je hoeft geen water te geven: een uitkomst voor de modernere mens, aldus Mark Warmerdam van WBD. Zoals blijkt uit onderstaande video was hij zelfs wat verbaasd over de animo: "Ik vroeg me nog af waar ik het zou moeten plaatsen - het is geen pot en geen vaas – maar de consument heeft daar geen enkele moeite mee.” Zeker nu richting de Pasen is de Narcis Liv in Wax een interessant artikel voor de consument.Na het grote succes met de introductie van de Zamio op de afgelopen najaarsbeurs, zal ook nu tijdens de FloraHolland Trade Fair een nieuw product in het Liv in Wax gepresenteerd zal worden.

Liv in Wax is te vinden op de TradeFair, volgende week op de veiling in Naaldwijk, in de stand van SurePlants (standnummer 8.10). Waar U van harte welkom bent voor een hapje en een drankje

Voor meer informatie:
Mark Warmerdam
T +31 (0)6 2279 2845
E: m.warmerdam@wbdholland.nl
http://livinwax.com

Fred Beekhuizen
SurePlants
B: 06-148 60 600
E: info@sureplants.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018