Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
+ jaarcijfers

Bert Pinxterhuis nieuwe directeur BKD

Met ingang van 1 maart 2018 is Bert Pinxterhuis officieel benoemd tot directeur van de Bloembollenkeuringsdienst. Hij volgt Vincent Cornelissen op, die per 1 januari 2018 in verband met zijn gezondheid zijn functie als directeur had neergelegd. Bert Pinxterhuis (48) is al sinds februari 2016 bij BKD in dienst als adjunct-directeur en vanaf 1 januari 2018 nam hij waar als directeur van BKD.

Bert Pinxterhuis heeft een brede ervaring in de agrarische en plantaardige productiesector. Van 1995 tot 2004 was hij werkzaam bij GLTO als bedrijfsadviseur in de agrarische sector onder andere met betrekking tot strategie en bedrijfsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening en Milieu. Hij was onder meer projectmanager van het project Landbouwperspectief Veluwe en lid van verschillende interne werkgroepen. Van 2009 tot aan zijn aanstelling als adjunct-directeur bij BKD in 2016 was hij werkzaam bij PPO, waar hij in meerdere managementfuncties ruime ervaring heeft opgedaan in de bloembollensector.

Kees van Ast, voorzitter van BKD: “Bert Pinxterhuis heeft in de afgelopen twee jaar een goede visie op de sector en de positie van BKD daarbinnen ontwikkeld. Wij hebben er als bestuur alle vertrouwen in dat Bert BKD verder zal uitbouwen als goede en efficiënte dienstverlener.”

Bert Pinxterhuis: “Ik vind het een voorrecht om de BKD te mogen leiden. BKD geeft kwaliteitsgaranties voor bloembollen om de export te bevorderen. Het bloembollenvak en de BKD staan voor een aantal uitdagingen om de goede positie verder te verstevigen. Als BKD zijn we daar klaar voor!”

PS. Gisteren publiceerde BKD eveneens de jaarccijfers over 2017. Deze vindt u hier.

bron: BKD
Publicatiedatum: