De “Rode Dior” laat jubileum aankleden met Nederlandse chrysanten

De, bij leven al legendarische, Russische mode-ontwerper Slava Zaïtsev vierde afgelopen week zijn 80ste verjaardag. Dit feit is in de gehele Russische pers breed uitgemeten. Het Russische team van Sobolj zorgde ervoor dat Nederlandse chrysanten (via JustChrys) de hoofdrol vervulden in de aankleding van de ruimte waarin de jubileumshow en het feest werden gegeven. Flowers by Macheliuk importeerde de bloemen vanuit Nederland.Slava Zaïtsev wordt ook wel “de Rode Dior” genoemd en is al jaren Ruslands meest toonaangevende mode-ontwerper. De aankleding, die het team van Sobolj verzorgde, was veel meer dan de zoveelste modeshow die met bloemen omlijst is. Sobolj, vertegenwoordigd door haar op Rusland afgestemde platform Flower Experience, kreeg carte blanche van het management van Zaïtsev voor de decoratie van het gehele theater waarin de show plaatsvond. Dit is een blijk van groot vertrouwen en een erkenning van het niveau waarop Sobolj opereert.

Niet alleen de catwalk, maar ook de VIP-lounge en foyers van de locatie waar de show gehouden werd, werden met bloemwerken versierd. Met deze versiering toonde het team van Flower Experience aan dat de chrysant een echte fashionista is, een bloem waar je een statement mee kunt maken. Bij de jubileumshow was de hele Russische en internationale modepers aanwezig was. Het eerste Russische televisiekanaal, dat in heel Rusland massaal bekeken wordt, heeft een uitzending aan de show gewijd, waarvan hier een samenvatting te zien is.

Uiteraard heeft het team van Sobolj de voorbereidingen van de show en de hoogtepunten ervan vastgelegd voor verdere promotie van de Nederlandse chrysanten. Naast de foto's, die u hieronder kunt zien, is er ook een video gemaakt.

bron: Sobolj

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018