Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
consument vertellen over ontwikkeling zaden en planten

Campagne 'PlantKracht' gelanceerd

Met de campagne PlantKracht wil Plantum meer mensen kennis laten maken met de kracht van zaden en jonge planten en fascinerende verhalen vertellen van en uit onze sector. Verhalen die aansluiten bij de belevingswereld van de lezers. Hoe zaden en planten worden ontwikkeld, waar de producten allemaal voor gebruikt worden en wat ze voor jou kunnen betekenen. Dit doet Plantum via www.plant-kracht.nl.



Er wordt veel meer gemaakt van planten en bloemen dan je zou vermoeden. Naast voedsel en boeketten worden ook steeds meer bouwmaterialen, plastics en industriële grondstoffen van planten gemaakt. Nog veel belangrijker: zelfs de lucht die we nu inademen komt van planten. Planten en bloemen bepalen voor een groot deel hoe ons leven eruitziet. En iedere plant begint met een zaadje. Achter dat zaadje gaat een hele wereld schuil.

We maken planten en bloemen sterker, mooier, lekkerder én gezonder. Dat doen we al meer dan 10.000 jaar. Alleen al in Nederland zijn er dagelijks duizenden mensen mee bezig. Nederland is op dit gebied wereldwijd koploper en dat levert mooie verhalen op die we allemaal zouden moeten kennen.

PlantKracht wordt gestuurd vanuit de branchevereniging Plantum en richt zich op de doelgroepen onderwijs (docenten, decanen, leerlingen), jongeren in het algemeen en de maatschappij.

bron: Plantum
Publicatiedatum: