Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook Dümmen Orange participeert in World Horti Center

Dümmen Orange, ’s wereld grootste veredelaar en vermeerderaar, presenteert vanaf 7 maart 2018 haar nieuwe stand in het World Horti Center in Naaldwijk.

In het hart van het Westland kunnen bezoekers uit binnen- en buitenland kennismaken met de vertegenwoordigers van Dümmen Orange. De stand van Dümmen Orange biedt volop de gelegenheid om te netwerken en kennis te delen met nieuwe en bestaande klanten en collega’s uit de branche. Vanwege haar innovatieve technieken en hoog kennisniveau speelt Dümmen Orange een steeds grotere rol op het internationale speelveld van veredelaars en vermeerderaars. De stand op het World Horti Center is dan ook een uitstekend startpunt voor een tour langs showkassen en showtuinen waar nieuwe bloemen en planten worden getoond.
 
De stand van Dümmen Orange in het World Horti Center is zichtbaar aanwezig; het straalt licht, lucht en transparantie uit. Door te participeren in het World Horti Center kijkt Dümmen Orange ook naar de toekomst door zich te verbinden met het glastuinbouwonderwijs en te investeren in jong talent.
 
Marco van der Sar, Hoofd Global Marketing en Corporate Communications: “Wij zijn trots dat we een eigen plek hebben binnen dit unieke wereldwijde tuinbouwconcept. Samen met veel andere bedrijven laten we zien wat onze sector te bieden heeft. Naast het boeien en binden van jong talent, zien wij kansen gericht op internationale bezoekers en daarnaast een betere samenwerking met ketenpartners.”
 

Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com
Publicatiedatum: