Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Daniel Schechtl, Paper Art:

"Zolang het op papier kan drukken wij het voor je"

Tholen - 35 Jaar geleden begon Max Schechtl samen met zijn vrouw met het maken van traditionele wenskaartjes voor bij een bosje bloemen. Het begon allemaal in de eigen garage en na twee jaar knutselen was Paper Art geboren. Max bleek de eerste in de wijde omtrek die een dergelijke service begon en wist zodoende over de jaren veel bloemisten als klant binnen te halen.



Nu 33 jaar later zit het bedrijf in een mooi pand in Halsteren op de Vang 4 en heeft zijn zoon Daniel Schechtl het stokje overgenomen. Het bedrijf levert inmiddels aan meer dan 1700 bloemisten in de Benelux en hoewel de focus overduidelijk op Nederland ligt, worden ook klanten in ruim tien landen door heel Europa bediend.

Het wenskaartje heeft over de jaren de nodige metamorfoses ondergaan. Was het eerst precies dat kaartje, nu zijn er talloze varianten op in talloze verschijningsvormen. Paper Art voert dan ook een uitgebreid assortiment handelsdrukwerken: "Het maakt niet uit wat je wilt, zolang het op papier kan drukken wij het voor je", aldus Daniel.


Een van de nieuwste innovaties bij Paper Art: de Greeting Box. Dit concept werd geïntroduceerd op de Trends beurs in Gorinchem en men is nu al bijna uitverkocht.

Wat Paper Art naar eigen zeggen onderscheidt van de de concurrentie is de service. "Wij rijden met onze bussen al onze klanten af. In deze speciaal hiertoe ingerichte wagens hebben wij het gehele assortiment bij ons en kunnen de bloemisten gelijk kopen wat ze nodig hebben. De zorg van onze klanten is voor ons een erg belangrijke factor. Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn en de klant zoveel mogelijk alles uit handen te nemen", besluit Daniel.

Ook werken ze goed samen met een lijnrijder uit Zeeland en zijn eigenlijk op zoek naar meer goede samenwerking en andere lijnrijders.


Voor meer informatie:
Paper Art
Vang 4
4661 TX Halsteren
M: +31 (0)164 685 153
E: sales@paperart.nl
www.paperart.eu

Publicatiedatum: