Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cyclamen 'Masako' wint Topproductshowcase

Cyclamen Masako, veredeld door Schoneveld Breeding en gekweekt door het Italiaanse Floricoltura Chiara, heeft de Topproductshowcase gewonnen tijdens My Plant & Garden 2018 in Milaan. Masako is tot winnaar uitgeroepen vanwege het aantal bloemen, een lange houdbaarheid en de unieke bloemvorm in vergelijking met andere Cyclamen. Masako is een dubbelbloemige Cyclaam met een unieke bloemvorm, die is voortgekomen uit weefselkweek.


Medewerkers van Schoneveld Breeding met de prijs.

Koninklijke naam
Masako is een Japanse meisjesnaam. Vooral bekend door dat dit de naam is van de Japanse kroonprinses. Een mooi eerbetoon aan de Japanse herkomst van deze bijzondere cyclaam.

Samenwerking
Na een proces van jaren heeft de Japanse veredelaar Kanazawa deze gevuldbloemige cyclaam veredeld. Schoneveld Breeding uit Nederland heeft de exclusieve distributierechten van dit product in Europa. Schoneveld Breeding is een samenwerking aangegaan met Floricoltura Chiara, zij richten zich op de teelt van Masako. Masako werd in 2017 geïntroduceerd.

Schoneveld Breeding is een veredelingsbedrijf uit Nederland dat zich inzet voor het introduceren en op de markt brengen van innovatieve, hoogwaardige bloeiende planten die geteeld kunnen worden met minimale milieu-impact. Met hun genetica streven ze naar een hogere teelt- en marktrendement voor de gehele keten.

Voor meer informatie:
Schoneveld Breeding
Dernhorstlaan 9
7391 HZ Twello
T: (0)571 271717
E: info@schoneveld.nl
www.schoneveld.nl
Publicatiedatum: