Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Der Deijl Roses zoekt samenwerking LM Groep

Van der Deijl Roses (VDDR) gaat samenwerken met de L&M Groep. Dochter VE bloemengroothandel zal vanaf 8 maart haar assortiment uitbreiden met de door VDDR direct geïmporteerde rozen vanuit Ecuador. Onder het label ROSALYNN worden kwalitatief hoogwaardige Zuid-Amerikaanse rozen aangeboden. VDDR zal zich daarbij verder ontwikkelen op sourcing en import vanuit eigen en andere kwekerijen. Verbreding van de VE Rijnsburg productrange en verdieping van VDDR-activiteiten maken dat er adequaat en efficiënt op een veranderde vraag vanuit de markt wordt ingespeeld.



Voor het vermarkten van haar Ethiopische LAFTO-rozen heeft VDDR met Royal FloraHolland het project ‘In-Store Rijnsburg’ opgezet. Het beste van de combinatie ‘In-store’, ‘Klok-verkopen’ en ‘Connect logistiek’ wordt in dit project bijeengebracht. Logistiek en aanbod worden optimaal gekoppeld. De hoogste leveringssnelheid, door rollende voorraden van de meest verse producten aan te leggen, vormen de basis voor het succes van dit samenwerkingsverband.

Voor meer informatie:
Rob Brussee : +31 6 51610599 (Van der Deijl Roses)
Gert van der Meij : +31 6 30030722 (VE Bloemengroothandel)
www.vanderdeijlroses.nl
www.ve.nl
Publicatiedatum: