Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floricultura in het World Horti Center

Op 7 maart aanstaande opent Hare Majesteit Koningin Maxima het World Horti Center in Naaldwijk. Het is het belangrijkste innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector, een platform waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen innoveren, verbinden, creëren en inspireren. Een centrum dat jaarlijks door zo’n 25.000 internationale vakmensen wordt bezocht.



Floricultura heeft een permanente stand op deze locatie. Het bedrijf, dat gevestigd is in Heemskerk, is hierdoor dichterbij een groot deel van de doelgroep. Er is een werkplek en er zijn vergaderfaciliteiten. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om noviteiten onder de aandacht te brengen.

World Horti Festival
Na de officiële openingshandeling vindt op 7 maart a.s. van 14.00 – 21.00 uur het World Horti Festival plaats. Het thema van de middag is “Duurzame Glastuinbouw”. Bezoekers kunnen diverse activiteiten ondernemen in en rondom het gebouw. Er zijn rondleidingen, er is een innovation Xperience waar bijzondere innovaties worden getoond en er zijn interessante workshops.

Voor meer informatie:
Floricultura
Cieweg 13
1969 MS Heemskerk
Wendy Post
T: + 31 (0) 251-203060
F: + 31 (0) 251-203061
E: w.post@floricultura.com
www.floricultura.com
Publicatiedatum: