Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste dag HortiContact

Tholen - De derde en laatste dag van de HortiContact gaat zo direct van start. Wie nog een rondje wil wagen om alles te weten te komen over waterzuivering en diverse soorten belichting, of wie gewoon eens lekker bij wil kletsen, kan vandaag nog terecht in de Evenementenhal in Gorinchem.

Bij Doekendraad is een drone te winnen, de mannen van Empas vertellen graag meer over hun producten. Het team van Van Amelsvoort Kassenbouw heeft vorig jaar 90 hectare kas gebouwd. En bij Holland Contracting hebben ze de prijzen al klaarliggen!

Investeren
De afgelopen jaren heeft de beursorganisatie ingezet op het verhogen van de kwaliteit van de bezoekers en dat heeft de vruchten afgeworpen. De beurs leek enkele jaren geleden een iets te hoog niveau dagjesmensen te krijgen en dat tij is gekeerd. Als vanouds was gisteren de tweede dag van de beurs de drukste - met volle paden en gevulde stands. 

Dat komt natuurlijk ook door de goede jaren die de tuinbouw momenteel doormaakt. Voor ondernemers is het natuurlijk leuker om een beurs te bezoeken als er daadwerkelijk wat te investeren valt en dat is voor een behoorlijk aantal bedrijven momenteel het geval. De afgelopen dagen is er op de HortiContact toch voor een goede 150 hectare nieuwbouw gespot. Paprika's, tomaten, bloemen en zachtfruit: er wordt dit jaar weer lekker doorgestoomd in de tuinbouw.

Bakkie doen?
Vanuit Groentennieuws en BPnieuws staan we natuurlijk ook op de beurs en komen we langs om jullie op de foto te zetten. Kom langs op stand 311 voor het Handboek Kasgroenten, de HD Guide of gewoon een bakkie.

File
Even na 12.00 werd de HortiContact genoemd in de filemeldingen op nieuwszender BNR. Het belooft dus ook op de laatste dag een gezellige drukte te worden in en om de Evenementenhal.