Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekerij De Singel verder als Porcella Rosa

Vanaf maandag 26 februari 2018 worden de soorten Rosa Gr. All4Love+ en Miss Piggy+ geveild onder handelsnaam Porcella Rosa. Daarbij wordt direct de nieuwe verpakking geïntroduceerd. Een strak design dat past bij deze tijd en de naam Porcella Rosa draagt. Om de verandering compleet te maken, zullen ook de productfoto’s die aan de klok en in Floramondo verschijnen vernieuwd worden.



Eigenaar Jeroen de Brabander: “Sinds 2015 is Porcella Rosa al de trotse eigenaar van kwekerij de Singel, nu is het tijd voor de laatste stap!”. Kwekerij de Singel staat in de markt bekend om de grootbloemige rozen soorten Miss Piggy en All4Love. “Goede kwaliteit, flexibiliteit richting de klant, vakmanschap en trouw aan de klok zijn onze belangrijkste kenmerken,” somt Jeroen op. “Dit zijn ook de eigenschappen waar Porcella Rosa voor staat, hierin is niets veranderd”.



Nieuwe verpakking

Sinds een half jaar verschijnt handelsnaam De Singel / Porcella Rosa op de klok. Vanaf maandag 26 februari zal dit volledig overgaan in Porcella Rosa. Daarbij horen een nieuwe verpakking en nieuwe productfoto’s. De productfoto’s voldoen aan de eisen van deze tijd en zijn onder andere geschikt voor webshops.

Volledig automatisch
Porcella Rosa maakt als een van de weinige kwekerijen in Nederland gebruik van een volledig geautomatiseerd systeem. Bedrijfsleider Ronald: “Alle planten staan op een roulatiesysteem waardoor de medewerkers niet meer tussen de planten door hoeven, maar de planten naar de medewerkers komen”. Dit heeft als voordeel dat de 40.000m2 tuin oppervlakte optimaal wordt benut en elke plant de volledige aandacht krijgt. Daarnaast gebeurt het bestrijding achter in de tuin waardoor de medewerkers er niet mee in aanraking komen.



Nieuw sorteersysteem
Tot slot wordt er sinds september 2017 gebruik gemaakt van het IRISS-sorteersysteem. Dit systeem sorteert de rozen onder andere op knophoogte, knopdiameter en steeldikte. Dit heeft geresulteerd in de Miss Piggy+ Diva! Een sortering met een minimale knophoogte van 50mm. Sinds januari 2018 wordt deze lijn in kartonnen kragen en per 10 gebost aangevoerd aan de klok.

Wilt u meer weten van Porcella Rosa of een keer de kwekerij bezoeken, schroom niet om contact op te nemen met Jeroen. Dit kan via social media of via onze website www.porcellarosa.nl, bellen kan natuurlijk ook 06-22606576.

Publicatiedatum: