Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel belangstelling opening GTC Waterdrinker

Zondag 18 februari, 04.15 uur. Op de dag waarop alles nieuw was, bleek één zaak onveranderd: de vaste vroege vogel van de zondag stond, nog voor de komst van de eerste medewerkers, voor de deur te wachten. Van het kersverse Waterdrinker Green Trade Center (GTC) wel te verstaan. Drie kwartier later, toen de deuren open gingen, stond een groep van 30 enthousiaste klanten klaar om hun inkopen te doen. Een goede start die de toon zette voor de rest van de dag!





Het werd snel duidelijk dat het nieuws over de opening van het GTC heel Europa had bereikt: bloemisten, tuincentra en concept stores uit eigen land, maar ook uit Duitsland, Frankrijk en Polen wilden deze feestelijke dag niet missen. Ook meesterbloemisten als Florian Seyd van The Wunderkammer en Menno Kroon lieten hun gezicht zien. Net als trendwatcher Sandra Könings van Trendlogic en groenstylisten als Romeo Sommers, Petra van de Veen en Marleen de Wit.



Eerste cijfers
Uit een eerste analyse van de verkoopcijfers is naar eigen zeggen nu al af te lezen dat het verruimen van het aanbod tuinplanten en boomkwekerij artikelen een goede zet is geweest. Net als de uitbreiding van het aantal potten en accessoires. Opvallend is de Phalaenopsis, die de beste verkochte plant en daarmee all time favorite blijkt. Ook de luchtzuiverende planten en opgemaakte arrangementen waren in trek. De bloemenkoelcel stond vol prachtige seizoensbloemen en ook voor de noviteiten was grote belangstelling.





Het Waterdrinker Green Trade Center – Huis van de Kweker - is het inkoopcentrum en de ontmoetingsplek voor professionals uit heel Europa. Toonaangevend en inspirerend met maar liefst 25.000 m2 bloemen, planten, potten en accessoires, een verlaadhal, inspirerend entreegebied en Green Café.

bron: Waterdrinker

Publicatiedatum: