Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

F.N. Kempen trapt het seizoen af met de Kick Off Tour

Van dinsdag 20 februari tot en met vrijdag 23 februari vindt de F.N. Kempen Kick Off Tour plaats. F.N. Kempen zal vier dagen lang langs haar klanten rijden met het actuele assortiment, noviteiten en een hapje en een drankje verzorgd door foodtruck Car Paccio.



De klanten hoeven dit jaar niet naar de kwekerij te komen om kennis te maken met het assortiment. F.N. Kempen gaat dit jaar zelf naar de klant. De F.N. Kempen caddy is volgeladen met het actuele assortiment en noviteiten. Daarnaast is Car Paccio ingezet om iedereen te voorzien van een lekker broodje carpaccio. De Kick Off Tour is gister gestart in Aalsmeer. Ondanks de kou was het een groot succes.



Vandaag zullen zij te vinden zijn in Boskoop en Bleiswijk. Donderdag 22 februari rijdt de Kick Off tourbus naar Wijk en Aalburg en vrijdag wordt de Kick Off Tour afgesloten in Naaldwijk.

Voor meer informatie:
F.N. Kempen BV
Oosterlandweg 45
3641 PV Mijdrecht
T: 0297-593589
www.fnkempen.nl

Publicatiedatum: