Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Horti-Shoe

Convenience op de werkvloer

Tholen - De Horti-Shoe is een uitvinding, geheel ontwikkeld door Horti-Innovations. Met het apparaat kan eenvoudig en in één beweging de schoen van een overschoen voorzien worden.

De sectoren waarin dit van pas komt zijn legio: glastuinbouw, zwembaden, ziekenhuizen, kinderdagverblijven, laboratoria, voedingsindustrie, allerlei productiefaciliteiten etc. Het zijn stuk voor stuk sectoren waar de toeleverancier klanten gevonden heeft en omhelst eigenlijk alle omgevingen waarin hygiëne hoog in het vaandel staat.



Met de Horti-Shoe kun je gemakkelijk de overschoenen aanbrengen door in één beweging de voet van voor naar achteren de bewegen. De schoenen worden zo automatisch voorzien van een hygiënische bescherming. Hij weegt 2,7 kg waardoor hij simpel en snel te verplaatsen is. Het apparaat is ook functioneler en hygiënischer dan de herbruikbare overschoenen.



De productie van de Horti Shoe gebeurt in China.

Voor meer informatie:
Horti-Innovations International BV
Maaslandseweg 5
2291PH Wateringen
T. +31(0)174-226500
www.HortiInnovations.nl

Publicatiedatum: