Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Limex richt Limex Cleaning Solutions op

De dienstverlening van Limex is vanaf 1 februari 2018 ondergebracht in een nieuwe BV, genaamd “Limex Cleaning Solutions” ook wel “LCS BV” genoemd. De directie wordt gevoerd door Jan van Hoef. Het ontwikkelen, bouwen en vermarkten van wasmachines blijft bij het huidige Limex Machine Exploitatie BV. Hier volgt Joep Janssen Jan van Hoef als directeur op.

Door de groeiende omvang van zowel machinebouw als dienstverlening projecten, is de splitsing een belangrijke stap. Beide BV’s kunnen zich volop concentreren op hun kernactiviteiten. Naar eigen zeggen kan hiermee de kwaliteit en service worden gewaarborgd.


Links Jan van der Hoef, rechts Joep Janssen

Limex, producent van wasmachines

Limex Machine Exploitatie is 30 jaar geleden opgericht door de ouders van Joep Janssen. Het is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van wasmachine voor kratten, emmers, zaai trays, boxen enz. en exporteert wereldwijd.

Limex Cleaning Solutions neemt het hele wasproces van u over
Met reeds jarenlange ervaring ontzorgt Limex Cleaning Solutions bedrijven door de reiniging van hun logistieke middelen uit te voeren. LCS stapt in het logistieke proces van haar klanten en neemt de zorgen van haar klanten over. De full service dienstverlening biedt een totaal pakket waarbij zorg wordt gedragen voor organisatie, personeel, investering en het juiste reinigingsproces.

Beide organisaties kunnen zich hierdoor volop concentreren op haar kernactiviteiten. Uiteraard blijven beide bedrijven aan elkaar gelieerd en wordt er volop samen gewerkt. Hiermee is de degelijke aanpak die u van Limex gewend bent, verzekerd.

Voor meer informatie:
Limex Cleaning Solutions
Industrieterrein 120
5981 NC Panningen
T: +31(0)77 307 44 12
F: +31(0)77 307 80 84
E: sales@limex.nl
www.limex.nl

Publicatiedatum: