Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Richard Scheffer, OptiPlug

Paperplugs in alle denkbare afmetingen dankzij investeringen in nieuwe machinelijnen

Tholen - Momenteel hebben tal van stekbedrijven grote aantallen paperpots nodig voor het bewortelen van hun uitgangsmateriaal. Ook bij de bedrijven die de paperpots gebruiken om op te zaaien, stijgt in deze periode de vraag. Tel daarbij de jaarrond klanten op en je kunt je voorstellen dat we het momenteel erg druk hebben, vertelt Richard Scheffer van OptiPlug.

Toch heerst er in alle drukte ook rust. "Dit komt vooral omdat er de laatste jaren veel geïnvesteerd is in extra capaciteit. Zo zijn er vorig jaar drie nieuwe machinelijnen bijgekomen voor de productie van paperpots in diameter 25, 30 en 38 mm."


Rico en Richard Scheffers van OptiPlug, hier op een vorige editie van de beurs die vandaag in Gorinchem van start gaat

Met deze uitbreiding heeft OptiPlug nu negen complete machinelijnen. De helft van de lijnen is gebouwd voor vaste diameters, waarbij wel verschillende lengtes mogelijk zijn. Bij de andere lijnen is het ombouwen naar verschillende diameters wel mogelijk. Samen is het voor OptiPlug mogelijk om aan alle aanvragen te voldoen.



"De recente uitbreidingen hebben ons tot een van de serieuze leveranciers van groeipluggen", vervolgt Richard. "Een andere reden is dat OptiPlug ervaring heeft met het werken met verschillende grondmengsels van diverse leveranciers. Hierdoor kunnen wij samen met de klant het juiste mengsel kiezen. Bovendien heeft de klant bij ons een ruime keuze trays, wat voor een goede start van het plantje ook van belang is. Niet voor niets gebruikt OptiPlug de slogan: ‘Geeft uw plant een voorsprong’."

OptiPlug is deze week te ontmoeten op Horticontact in Gorinchem, stand nr. 358.

Voor meer informatie:
OptiPlug
Lange Broekweg 5
2671 DR, Naaldwijk
T: 0174 752444
E: info@optiplug.nl
www.optiplug.nl
Publicatiedatum: